Právě vysíláme

VIDEO: Kevin ze Sám doma se opět ztratil. A tentokrát v Praze! Kdo mu pomůže najít rodiče?

18. prosince 2017 15:00
VIDEO: Kevin ze Sám doma se opět ztratil. A tentokrát v Praze! Kdo mu pomůže najít rodiče?

Nejdřív se zapomněl doma a pak se ztratil v New Yorku. Tentokrát však blonďatý Kevin ze slavné série Sám doma, bloudí někde úplně jinde. Svým rodičům se ztratil v Praze!

Pamatujete, když Donald Trump poradil Kevinovi v hotelu v New Yorku, kde je recepce? Tak dnes již 45. americký prezident nastupuje na scénu znovu a opět Kevina zachraňuje. Malý hošík totiž zabloudí na Letiště Václava Havla a celý zmatený bloudí po Praze a hledá své rodiče. Při svém českém dobrodružství navíc narazí na mnoho osobností jako jsou ruský prezident Vladimir Putin či hokejista Jaromír Jágr.

Vtipnou parodii, jenž se rychlostí blesku šíří českým internetem, má na svědomí skupina lidí vedená Michalem Orsavou. Sedmadvacetiletý umělec vytvořil už několik virálních videí. Naposledy diváky pobavil v říjnu, když zveřejnil videokoláž s Tomem Hanksem, kde slavný herec nabádá Čechy, aby šli volit.

Jak Kevinovo bloudění po Praze dopadne? Kdo všechno mu pomůže? Na to se podívejte v opravdu povedené parodii, která vás jistě rozesměje.

Články, které by tě mohly zajímat