Právě vysíláme

VIDEO z Thajska šokovalo svět! Pětiletí boxeři se v ringu mlátí hlava nehlava

27. srpna 2018 13:10
VIDEO z Thajska šokovalo svět! Pětiletí boxeři se v ringu mlátí hlava nehlava

Thajský box je velice populární sport, kterému fandí lidé po celém světě a jehož zápasníci jsou většinou svalnatí chlapi. Pokud jste si však mysleli, že nemůže tomuto drsnému sportu propadnout i dítě, jste na omylu!

Na internetu se objevilo šokující video přímo z Thajska, které ukazuje dva pětileté chlapce, jenž se proti sobě utkali v opravdovém boxerském ringu. V červených a bílých šortkách do sebe mlátí pomocí maličkých rukavic a oba dva schytávají pořádné rány. Dospělí jim přitom fandí a povzbuzují je k lepšímu výkonu.

Zápas pětiletých thajských boxerů nezůstal bez odezvy. Řada rodičů po celém světě zůstala v šoku a nechápala, jak někdo může něco podobného svým dětem dovolit. Pokud totiž pětileté dítě dostane tolik silných ran do obličeje, hrozí mu velké zdravotní problémy.

Trenér obou chlapců si z kritiky nic nedělá a ze svých svěřenců je nadšený. Podle něj jsou kluci dobří přátelé a díky svému talentu z nich jednou vyrostou špičkoví zápasníci. Co si o maličkých boxerech myslíte vy? Nejsou na tento drsný sport přeci jenom opravdu moc mladí?

Zdroj: DailyMail

Články, které by tě mohly zajímat