Právě vysíláme

Víte, kolik váží bicykl? Stejně, jako ňadra téhle Američanky

12. prosince 2022 15:59
Víte, kolik váží bicykl? Stejně, jako ňadra téhle Američanky

Američanka Tammy Hernandez si vždy přála velká ňadra. Nyní, ve svých sedmačtyřiceti letech, je konečně spokojená. Její prsa váží zhruba deset kilogramů, díky čemuž nyní vydělává tisíce dolarů. A to se nemusí ani svlékat.

Tammy Hernandez podstoupila svou první plastiku v devětadvaceti letech. Dnes je jí sedmačtyřicet a ňadra si nechala upravit už pětkrát, za což v přepočtu utratila zhruba dva a půl milionu korun. Aktuálně obléká košíčky o velikosti P, její prsa přitom váží asi deset kilogramů. A jak sama říká, skvěle jí vydělávají. Je realitní agentkou a získává díky nim lepší klienty.

Aniž by se musela zcela svléknout, vydělává krásné peníze také na OnlyFans. Z portálu už jí dorazilo asi pět milionů korun. „Moji fanoušci mě obdivují. Jen jsou trošku rozhořčení, protože se nechci úplně svléknout. Říkají mi, proč ta prsa neukážu, když jsem si je nechala udělat.“

Na instagramu má žena aktuálně zhruba milion sledujících, připojila se na něj přitom teprve v květnu 2021. Na tiktoku ji okamžitě zakázali, a to právě kvůli velkým ňadrům.

Vedle plastiky prsou si nechala upravit také zadek a tvář. Její rodina ji údajně podporuje, ve svém věku už je Tammy dokonce dvojnásobnou babičkou. „Vychovali jsme naše děti tak, aby člověka akceptovali takového, jaký je a nesoudili ho,“ tvrdí žena.

Články, které by tě mohly zajímat