Právě vysíláme

Vítěz druhé řady Like House podstoupil plastickou operaci. Co si nechal upravit?

21. ledna 2022 8:10
Vítěz druhé řady Like House podstoupil plastickou operaci. Co si nechal upravit?

Vítězem druhé řady Like House se stal Tadeáš Kuběnka, který odešel s výhrou půl milionu korun. Jak se pochlubil na svých sociálních sítích, její část vložil do plastické operace. Nechal si upravit nos.

Tadeáš Kuběnka patřil mezi nejvýraznější postavy druhé řady Like House. Tu také s náskokem více než dvou set bodů před druhým Sebastianem Šiklem vyhrál a jako odměnu si odnesl půl milionu korun. Část z ní nyní využil na plastickou operaci. Jak se svěřil svým sledujícím na instagramu, nechal si upravit nos.

Fotografii vyfocenou krátce po operaci sdílel Kuběnka na svých sociálních sítích a jak je znát z komentářů, mnozí rozhodnutí influencera nechápou. „Proč sis dělal plastiku? Tvůj nos byl dokonalý,“ napsala mu příznivkyně vystupující pod přezdívkou dobrydenkamarati_. Ostatní jí vysvětlují, že Kuběnka nebyl se svým nosem zcela spokojený, proto se rozhodl operaci podstoupit.

„Bude to díky krásné tváři lepší?“ napsal k fotografii sám účastník Like House. Ten se nechal slyšet, že vyhrané peníze vloží především do svých nových projektů. „Abych ukázal světu, kdo tahle ožralá diva je, a to hodlám dělat i nadále. A až bude lepší covidová situace, tak uspořádám pořádnou party,“ řekl.

Články, které by tě mohly zajímat