Právě vysíláme

Vítězové Love Islandu se stanou rodiči. Laura s Martinem se pochlubili snímkem z ultrazvuku

28. prosince 2023 14:41
Vítězové Love Islandu se stanou rodiči. Laura s Martinem se pochlubili snímkem z ultrazvuku

Vítězové první řady česko-slovenského Love Islandu píší příběh jako z pohádky. V reality show se do sebe Laura Chrebetová a Martin Kulhánek zamilovali téměř na první pohled. Minulý rok oznámili zásnuby, letos v létě proběhla svatba a na Vánoce se dvojice pochlubila snímky z ultrazvuku.

Účast v reality show Love Island jim před dvěma lety zcela změnila život. Téměř okamžitě si padli do oka, spárovali se a jejich vztah se od té doby nikomu nepovedlo rozvrátit. Laura Chrebetová s Martinem Kulhánkem se stali historicky prvními vítězi česko-slovenského Love Islandu, přičemž peněžní výhru investovali do společného bydlení.

Minulý rok v květnu Martin před Lauru v Miláně poklekl a požádal ji o ruku. Svatba proběhla letos v srpnu a od té doby se neustále spekulovalo, zda není influencerka v jiném stavu. Z fotografií se totiž zdálo, že se v kapse ženicha nachází ultrazvuková fotografie. A ačkoliv v té době Laura ještě skutečně těhotná nebyla, jen pár měsíců nato je tomu jinak.

Na Vánoce šťastný pár oznámil fanouškům radostnou zprávu – čeká miminko. „Budoucí Vánoce už budou mít úplně jiné grády, protože budeme mít malého parťáka,“ napsala dvojice na Instagram a sdílela fotografii s ultrazvukovým snímkem. Následně se Laura podělila i o několik fotek v plavkách, na kterých je už vypouklé bříško opravdu znát.

„Bříško už bylo celkem těžké schovávat. Dost mě mrzelo, že si nemůžu přidávat takové pěkné těhu fotky. V nejbližších dnech proto čekejte spam těch, které mám odložené,“ informovala influencerka fanoušky, kteří šťastnému páru posílají jednu gratulaci za druhou.

Články, které by tě mohly zajímat