Právě vysíláme

Vojta Kotek poprvé ukázal syna Huberta I. Šmana veřejnosti

3. ledna 2023 8:10
Vojta Kotek poprvé ukázal syna Huberta I. Šmana veřejnosti

Vojta Kotek je už dva měsíce hrdým tatínkem. Manželka Radana mu porodila syna, kterého dvojice žertovně pojmenovala Hubert I. Šman. Nyní herec poprvé ukázal veřejnosti potomkovu fotografii.

Na Nový rok Vojta Kotek zveřejnil na svých sociálních sítích rodinnou fotografii, na níž poprvé veřejnosti ukázal obličej svého syna. Doposud snímky svého prvního potomka nesdílel, s výjimkou ručičky, kterou oznámil narození dítěte. Aktuální fotografie je černobílá a jsou na ni zachyceni oba rodiče, jak malého Huberta líbají na hlavičku.

„Tak vítej v novém roce, Huberte! Děkujeme, že to s náma dáváš! A vám všem přejem, ať vás v tom roce 23 potká tolik štěstí, co nás 2… Teda 3!“ popřál herec svým příznivcům.

Hubert se narodil 7. října 2022. Jak prozradil Kotek televizi Prima CNN, chtěl, aby spojení synova jména a příjmení bylo vtipné. Chvíli dokonce uvažoval o jménu Ježíš. “S největší pravděpodobností, protože máme židovské předky, tak by se měl jmenovat Šman. My jsme mu tak už z legrace začali říkat. Obávám se, že mu to zůstane. Tak nám asi moc nepoděkuje,“ dodal herec ještě před porodem. A svého slova dostál!

Články, které by tě mohly zajímat