Právě vysíláme

Vtip rozpoutal na internetu peklo: Řetězec přišel s pizzou, která má místo těsta za základ meloun

25. srpna 2021 16:10
Vtip rozpoutal na internetu peklo: Řetězec přišel s pizzou, která má místo těsta za základ meloun

Mysleli jste si, že ananas je to nejhorší, co se pizze může přihodit? Tohle video vás přesvědčí o opaku a ještě budete prosit o pizzu Hawai. Australský fastfoodový řetězec Domino’s totiž vymyslel pizzu, která má místo těsta meloun. Ano, čtete správně: meloun! Naštěstí jde však pouze o vtípek.

Pokud patříte mezi lidi, pro které je pizza Hawai soustem, které nedokážou překousnout, možná vám u čtení tohoto článku hrozí mozková příhoda. Australský fastfoodový řetězec Domino’s totiž vymyslel ještě něco daleko, daleko horšího: pizzu, která má místo těsto za základ meloun.

Původní video pochází od kuchaře Olivera Pattersona, video však nasdílela právě australská síť rychlého občerstvení s tím, že tuto „pochoutku“ brzo zařadí do svojí nabídky. Na internetu se rozpoutalo učiněné peklo. „To je válečný zločin,“ napsal například jeden z uživatelů.

Naštěstí řetězec brzo uvedl na pravou míru, že šlo pouze o kanadský žertík. Kdo ví, co by se dělo, kdyby se tahle pizza setkala na sociálních sítích s úspěchem…

Zdroj videa: YouTube

Články, které by tě mohly zajímat