Právě vysíláme

Vtipná galerie: Ženy sdílely snímky svojí strany postele versus jejich partnerů. Poznáváte se v tom?

3. února 2021 13:10
Vtipná galerie: Ženy sdílely snímky svojí strany postele versus jejich partnerů. Poznáváte se v tom?

Každý máme doma své malé posvátné místo vedle postele. Obsah nočního stolku vydá za více než tisíce slov. Koneckonců, odkládáme tam dobré, špatné i ošklivé věci z našeho každodenního života.

Hanny Styles, jedna z uživatelek Twitteru, to posunula o krok dále tím, že sdílela fotografii nejen svojí strany postele, ale rovnou i té manželovy. Na jednom snímku je její uspořádaný a esteticky příjemný koutek s večerním čtením a na druhém zachytila „koutek“ svého přítele.

Lidé na Twitteru nepotřebovali žádné další vysvětlení. Srovnání mužské a ženské poloviny „místnosti“ se lidem zalíbilo natolik, že sami sdíleli fotografie svých vlastních ložnic. Příspěvek se stal virálním hitem s 647,9 tisíci lajky a 40,6 tisíci sdíleními a vznikl tak nový trend zosobňující veselost, kterou sdílíme v tomto světě.

Od provizorních nabíječek zubních kartáčků až po himálajské solné lampy, nikdo si nedovolí kritizovat vaše svaté místo před spaním. Kromě vaší druhé polovičky. Podívejte se do vtipné galerie. Poznáte se ve fotkách?

Zdroj: BoredPanda

Články, které by tě mohly zajímat