Právě vysíláme

Vyostřené vztahy v Like House: Marek Valášek slibuje pomstu

26. dubna 2021 13:10
Vyostřené vztahy v Like House: Marek Valášek slibuje pomstu

V reality show Like House se vztahy vyostřují! Poté, co měl ve vile soutěžící Marek Valášek podvést svou přítelkyni, již téměř stojaté vody rozvířil influencer Adam Kajumi. Ten prohlásil, že byl u toho, když měl mít Datel ve vile poměr s Barborou Stříteskou.

Marek Valášek alias Datel se o víkendu s Nikol Martínkovou domluvili na rozchodu, aby si v následujících třech měsících ušetřili trápení. Ex-přítelkyně Nikol velmi špatně nesla náhlý zájem bulváru i veřejnosti na sociálních sítích. Bývalý pár na YouTube nahrál společné vyjádření. Kritiku za to, že se ve vile sblížil s Bárou, přestože na něj doma čeká krásná Nikol, Datel neunesl a po návratu domů z vily na víkend udělal za svým vztahem tlustou čáru a doufal, že je vše zažehnáno.

Už to vypadalo, že skandál bude zapomenut, ale další influencer Adam Kajumi přilil olej do ohně. Během živého streamu na sociální síti prohlásil, že byl u toho, když Datel ve vile s Barborou Stříteskou spal. Kajumi to sice měl říct ve vtipu, přesto to Datla rozčílilo k nepříčetnosti. Ve svých stories i vyjádření na YouTube slíbil, že dnešní návrat do vily bude drsný.

Zdroj: Instagram, YouTube

Články, které by tě mohly zajímat