Právě vysíláme

Výzvy na TIKTOKU se staly hitem období koronaviru! Které z nich frčí nejvíc?

8. dubna 2020 12:10
Výzvy na TIKTOKU se staly hitem období koronaviru! Které z nich frčí nejvíc?

Sociální síť TikTok prožívá v době domácí karantény obrovský boom. Server, na němž je možné sdílet krátká videa, se stal líhní internetových výzev a virálních hitů. V čem tyto trendy spočívají a jak se můžete zapojit?

Máte z čeho vybírat

Jedna z největších výzev, které nyní kolují TikTokem, je Savage Challenge. Uživatelé sociálních sítí začali sdílet videa, na němž tancují k hitu Savage od Megan Thee Stallion. Hlavním motivem této pecky je, že máme různé povahové rysy, a tak jsou doprovázející videa opravdu pestrá!

 

TikTok samozřejmě také nabízí prostor pro vlastní vynalézavost. Koukejte, jak na této sociální síti řádí náš Petr Říbal se svou přítelkyní Míšou!

 

Další velkou výzvou na TikToku je Something New Challenge. Ta se nejlépe koná ve větších skupinách, a tak se ji oblíbily rodiny s dětmi. V čem spočívá? Musíte se zařadit do fronty a až zazní písnička Something New od Wize Khalify a Ty Dolla $igna, nejbližší člověk ke kameře začna tančit. Ten potom uvolní místo dalšímu, a tak to pokračuje dál! Mezi nejznámější účastníky této výzvy patří například rodina basketbalisty LeBrona Jamese či amerického fotbalisty Russella Wilsona.

 

Pokud jste doma se svým partnerem a už nevíte, jak trávit čas, můžete se také inspirovat Jennifer Lopez a Alexem Rodriguezem. Slavný pár se zúčastnil takzvané Flip The Switch Challenge, kde si během pecky Flip The Switch od Drakea vyměnili Jennifer s Alexem role!

 

Virálních výzev se můžete zúčastnit i vy! Pošlete nám vaše videa do komentářů a my ohodnotíme, které z nich je nejlepší.

Zdroj: TikTok, Instagram, Essence

Články, které by tě mohly zajímat