Právě vysíláme

Vznikla kniha o zákulisí seriálu Chirurgové: Kdo z herců šikanoval kolegy i celý štáb?

20. září 2021 12:34
Vznikla kniha o zákulisí seriálu Chirurgové: Kdo z herců šikanoval kolegy i celý štáb?

Na pohled velký sympaťák a charismatický muž, ve skutečnosti však člověk, se kterým je přímo peklo pracovat. Herec Patrick Dempsey čelí nařčení, že ke svým kolegům ze seriálu Chirurgové se choval příšerně.

Celebrity jsou veřejností často přeceňovány, a i na pohled velmi sympatická slavná osobnost je v soukromí někdo, s kým byste v jedné místnosti dlouho nevydrželi. I herec Patrick Dempsey má image krasavce, se kterým určitě musí být radost pracovat. Opak je ovšem v jeho případě pravdou.

Lynette Rice se rozhodla napsat knihu o zákulisí populárního seriálu Chirurgové a vyzpovídala herce, herečky a členy štábu, kteří točili právě s Patrickem Dempseym. Na práci s ním pak řada z nich nevzpomíná v dobrém, protože herec měl na place velké hvězdné manýry, které všem znepříjemňovaly celé natáčení. „Dempsey dokázal zastavit natáčení, protože věděl, že si to může dovolit, a pak se ho lidé děsili. Byly tam personální problémy. Nebylo to v žádném ohledu sexuální. Ale on prostě štáb terorizoval,“ stojí v knize. Autorka navíc i uvádí, že někteří členové štábu po práci s Dempseym trpěli posttraumatickou stresovou poruchou a byli nuceni vyhledat psychiatrickou pomoc.

Herec měl na place velké spory i s hlavní hvězdou seriálu, herečkou Ellen Pompeo a scénáristkou Shondou Rhimes. Ta pak problémy s hercem vyřešila tak, že jeho postavu nechala po jedenácti sériích zemřít.

Patrick Dempsey a Ellen Pompeo

Články, které by tě mohly zajímat