Právě vysíláme

Will Smith po skandálu na Oscarech utekl do Indie. Jaký byl cíl jeho cesty?

9. května 2022 16:14
Will Smith po skandálu na Oscarech utekl do Indie. Jaký byl cíl jeho cesty?

Herec Will Smith udělal na letošním předávání Oscarů pozdvižení, o kterém se mluvilo velmi dlouhou dobu. Jeho facka moderátorovi se patrně dostane do nechvalně známých momentů, se kterými bude Smith spojován už asi napořád.

Ačkoliv se herec po incidentu veřejně omluvil, celá kauza ho nadále pronásleduje, a proto údajně zamířil na terapii. I když se v posledních měsících veřejnosti stranil, nyní byl vyfotografován v daleké Indii.

Podle časopisu People Smith do indické Bombaje nevyrazil kvůli práci, ale cestu pojal jako spirituální záležitost. V Indii se údajně věnuje józe a meditování. V Bombaji se měl také zúčastnit spirituálních rituálů a zavítat i na natáčení bollywoodského filmu. Zcela v utajení Smith nezůstal a před svými fanoušky se cestou netajit. Na sociálních sítích se totiž pochlubil několika fotografiemi.

Bude se nyní Will věnovat spíše cestování než hraní? Je to možné! Kvůli facce Chrisu Rockovi bylo pozastaveno natáčení několika filmů. Kdy se herec vrátí do práce zatím není jasné.

Články, které by tě mohly zajímat