Právě vysíláme

Youtuber Jake Paul šokoval boxerský svět. Porazil UFC šampiona Tyrona Woodleyho

1. září 2021 13:10
Youtuber Jake Paul šokoval boxerský svět. Porazil UFC šampiona Tyrona Woodleyho

Jakeu Paulovi před víkendovým boxerským zápasem proti UFC šampionovi Tyronu Woodleyovi příliš lidí nevěřilo. Youtuber, který se na souboj tvrdě připravoval, však šokoval svět. Svého protivníka sice nedokázal porazit KO jako předchozí soupeře, bodoví sudí ho však označili za vítěze.

Jake Paul zůstává neporažen. Slavný youtuber se o víkendu postavil do svého čtvrtého boxerského zápasu, na rozdíl od těch předchozích však stanul před těžkým soupeřem, bývalým šampionem veltrové váhy UFC Tyronem Woodleyem. S ním se trápil celkem osm kol a o vítězi nakonec museli rozhodnout bodoví sudí. Ti zvolili právě Paula.

Youtuber přitom několikrát v zápase ztratil stabilitu, zejména ve čtvrtém kole jím tvrdá rána značně otřásla. Více však Woodleyovi nepovolil. Ačkoliv sudí zvolili vítězem právě jej, UFC šampion to vidí jinak. Uvedl, že měl zápas vyhrát on. „Že mi rozhodčí dal jen dvě kola? Cože k**va?“ nechal se slyšet.

Paul soupeři nabídl odvetu, dal si však jednu podmínku. Musí si nechat vytetovat „miluji Jakea Paula. UFC zápasník s jeho nabídkou ihned souhlasil. Zda se však další klání uskuteční, není zcela jisté.

Přestože Paul vyhrál, nebál se Woodleyovi sklonit poklonu. „Byl daleko těžším soupeřem, než jsem čekal. Všechen respekt, patří do síně slávy. Nechovám k němu nic jiného než respekt. Nejsem na něj naštvaný, je to splněný sen,“ uvedl youtuber po zápase.

Články, které by tě mohly zajímat