Právě vysíláme

Youtuber LOGAN PAUL opět budí emoce! Začal věřit šílené konspirační teorii?

23. března 2019 9:10
Youtuber LOGAN PAUL opět budí emoce! Začal věřit šílené konspirační teorii?

Slavný americký youtuber Logan Paul si zkrátka nedá pokoj a opět na sebe upozorňuje šíleným videem. Tentokrát je to však možná vážné a kontroverzní hvězdě internetu definitivně přeskočilo.

Ačkoliv má Logan tisíce fanoušků a na YouTube si vydělává pořádný balík peněz, má za sebou i mnoho průšvihů. Před rokem na sebe nejvíce upozornil skandálem, když v japonském lese natočil mrtvolu sebevraha a hlasitě se tomu smál. Před několika měsíci zase opět naštval své příznivce, když prohlásil, že se na jeden měsíc stane homosexuálem.

Nyní na sebe Logan opět upozornil, když na svém kanálu vydal trailer ke svému dokumentu nazvanému Plochá Země: Od začátku na konec. Podle videa je jasné, že youtuber se začal zabývat šílenou konspirační teorií o tom, že planeta Země není kulatá, ale plochá a celý svět tak žije v jednom velkém omylu.

Logan se setkával s různými osobnostmi podporujícími plochou Zemi, diskutoval, analyzoval a na konci traileru v plné místnosti prohlásil, že se ke své nové víře o vzhledu planetykonečně přiznává. Myslí to ale vážně, nebo mu jde je opět o to, přilákat na sebe pozornost? To se teprve uvidí!

 

 

Zdroj: YouTube

Články, které by tě mohly zajímat