Právě vysíláme

Z Love Islandu vzešel další pár. S kým randí Mirka?

5. února 2022 9:10
Z Love Islandu vzešel další pár. S kým randí Mirka?

Česká verze Love Islandu byla úspěšná. Dokonce natolik, že z ní vzešlo hned několik párů. Nově spolu randí Mirka Pikolová s Janem Petrželem. Do oka si padli už v show, dohromady se však dali až po jejím skončení.

Mirka Pikolová a Jan Petržel tvořili pár už na Love Islandu, modelka však chtěla, aby jejich vztah zůstal v čistě kamarádské rovině. Po odchodu ze show se však rozvinul a zdá se, že mezi dvojicí přeskočila jiskra. „Je nám spolu hezky, nevím, jestli je to už vztah,“ uvedla Pikolová pro super.cz a dodala, že vše nechávají přirozeně plynout.

„Nechávám to na osudu,“ dodala modelka, která se s Petrželem začala sbližovat po skončení reality show. Pravidelně na sociálních sítích vydávala fotografie, na kterých byla zachycena i s dalšími účastníky pořadu, jehož účelem bylo právě nalezení lásky.

Zamilovaných párů nakonec z Kanárských ostrovů odjelo několik. Vedle vítězů Martina KulhánkaLaurou Chrebetovou, kteří spolu aktuálně bydlí v Oseku a uvažují o koupi společného pozemku, si padli do oka také Gabriela GašbárováPetrem Havránkem, jež jsou již také sestěhovaní a Vilda ŠírNikol Treterovou, kteří zatím žijí odděleně. Vrabci na střeše si pak štěbetají o vztahu moderátorky Naomi Adachi a Sama Krucaye.

Pikolovou mohou znát fanoušci Love Islandu také z videí Jana Bendiga. Modelka s ním dokonce jednu dobu předstírala vztah, aby si o něm lidé nemysleli, že je gay.

Články, které by tě mohly zajímat