Právě vysíláme

Za necelý týden startuje mimořádný festival ROCK FOR PEOPLE!

28. června 2019 11:10
Za necelý týden startuje mimořádný festival ROCK FOR PEOPLE!

Ve středu 3. července odstartuje jeden z nejstarších českých festivalů: Rock for People! Brány se návštěvníkům otevřou již po pětadvacáté, aby si opět společně užili radost z muziky, letní pohodu a nenapodobitelnou atmosféru zdejšího areálu. V průběhu následujících dnů se na 7 pódiích představí na 100 kapel, muzikantů a DJů. Návštěvníci se můžou těšit například na Bring Me The Horizon, Rudimental, Kodaline či Franz Ferdinand. A to zdaleka není vše!

Festival nejen o hudbě

Kromě desítek skvělých kapel z domova i ze zahraničí nabídne Rock For People bohatý doprovodný program. Připravená je například ranní jóga, pravidelné běhy s RunCzech nebo populární street workout. Své síly budou moci zájemci poměřit i v exkluzivním překážkovém závodě Ninja Factor! Jako každý rok nebude chybět U-rampa, kde budou probíhat nejen exhibice, ale i workshopy pro zájemce.

Ninja Factor

Ninja Factor

Těm, kteří raději než tělo rozhýbají bránici, pak bude každý den servírovat prvotřídní humor Stand-Up Factory. Těšit se můžete na stand-up show v podání Martina Jirmana, Jiřího Charváta, Jiřího Jakimy, Nikoly Džokič, Lucie Hronkové, Daniela Bartoše, Jana Dudka a Libora Macháčka. Pravý letní relax pak nabídne i bazén, pláž a nespočet chill out zón. A pověstnou třešničkou na dortu bude netradiční „výstava“ TMBK a Martyho frků.

Výstava TMBK

Výstava TMBK

Do 2. července je možnost koupit levnější celofestivalové vstupenky za 2 190 Kč. V prodeji je i limitovaná edice jednodenních vstupenek. Více informací je na: www.rockforpeople.cz.

Články, které by tě mohly zajímat