Právě vysíláme

Začnou ho brát vážně? Jake Paul je třetím nejvíce vydělávajícím boxerem na světě

17. května 2022 9:10
Začnou ho brát vážně? Jake Paul je třetím nejvíce vydělávajícím boxerem na světě

Lepší výdělky už mají jen Tyson Fury a Canelo Álvarez. Jake Paul se podle webu Sportico, který zveřejnil žebříček sportovců s nejvyššími příjmy, stal třetím nejvíce vydělávajícím boxerem na světě. Nastoupil přitom doposud pouze do pěti profesionálních zápasů.

Mnozí mu nemohou přijít na jméno, jedno však uznat musí. Jake Paul je zářným příkladem toho, že pokud si jdete za tím, co chcete, také to dostanete. Zápasník se proslavil jako herec a youtuber, aktuálně však patří mezi nejslavnější boxery. A také nejvíce vydělávající. Podle serveru Sportico si za posledních zhruba dvanáct měsíců přišel na částku 37 milionů dolarů, což ho řadí mezi padesátku sportovců s nejvyššími příjmy.

Konkrétně se Paul umístil na 45. místě. Před sebou nechal ještě další dva boxery, a to konkrétně pátého Canela Álvareze a čtrnáctého Tysona Furyho. Paul doposud nastoupil do pouhých pěti zápasů, v posledním uštědřil Woodleymu KO v poměru 2:12 v šestém kole.

Nejvíce vydělávající sportovcem je aktuálně LeBron James se 126,9 miliony dolarů. Na paty mu šlape Lionel Messi, který má sice plat zhruba dvakrát vyšší, James si však vydělá více na reklamě. Třetí skončil Cristiano Ronaldo následovaný dalším fotbalistou, a to Neymarem. Osmá příčka patří Rogeru Federerovi, desátá Tigeru Woodsovi.

Články, které by tě mohly zajímat