Právě vysíláme

Žanetu ze Survivoru byste nepoznali. Po návratu ze soutěže si oholila hlavu

6. dubna 2023 13:57
Žanetu ze Survivoru byste nepoznali. Po návratu ze soutěže si oholila hlavu

Žaneta ze Survivoru se po konci soutěže rozhodla pro radikální změnu. Mladá blondýnka si nechala oholit hlavu. Důvod si zatím nechává pro sebe.

Natáčení Survivoru skončilo a všichni účastnici jsou již doma u svých blízkých. Z dojemného setkání se snoubenkou sdílel na sociálních sítích video Martin Kulhánek, fotky s přítelkyní zveřejnil také Muž roku 2016 Pepa Kůrka. Největší šok však jak fanouškům Survivoru, tak sledujícím na instagramu, připravila blondýnka Žaneta Skružná. Oholila si totiž hlavu.

„Co říkáte na nové (ne)vlasy? Brzo vám prozradím, co mě vedlo k novému účesu a taky se tady časem pobavíme o Survivoru a o všem, co vás zajímá,“ napsala k obrázku, ve kterém odhalila, že má nový účes. „Všechno špatný pryč, lehká hlava,“ dodala.

„Dooost hustý,“ okomentovala změnu Barbora Mlejnková, která ze soutěže vypadla v samotném začátku. „Jedna z mála, který tohle fakt sekne,“ pochválila blondýnku také sledující Katka. „Tak už víme, kdo vyhrál Survivor,“ dodal s nadsázkou David. Že by tak naznačil, že měla Žaneta tajnou sázku s přáteli?

Ačkoliv natáčení Survivoru v Dominikánské republice již skončilo, diváci si na výsledek soutěže budou muset ještě chvíli počkat. Poslední díl by se měl odvysílat až na přelomu dubna a května.

Články, které by tě mohly zajímat