Právě vysíláme

Zářil po boku Seleny Gomez, nyní tvoří obsah pro dospělé

6. dubna 2024 13:10
Zářil po boku Seleny Gomez, nyní tvoří obsah pro dospělé

O praktikách Disney Channelu se toho v minulosti napovídalo už hodně. Nyní přilil olej do ohně i herec Dan Benson, který zářil po boku Seleny Gomez v Kouzelnících z Waverly. Uvedl, že dostával tak malou mzdu, že ho to nakonec donutilo začít tvořit obsah pro dospělé. Na něm nyní ročně vydělá přes sto milionů korun.

Dan Benson býval dětskou hvězdou. Po boku Seleny Gomez si zahrál v Kouzelnících z Waverly, kde se objevil hned ve dvaatřiceti epizodách. Poté však šla jeho herecká kariéra – lidově řečeno – do kopru a o herce se režiséři přestali zajímat. Místo, aby si našel práci v „normálním“ odvětví, rozhodl se okusit vody porno průmyslu.

A dle jeho slov mu obsah na sítích pro dospělé skvěle vynáší. Cílí konkrétně na homosexuály. Na placených kanálech zveřejňuje lechtivé fotografie, na kterých je mimo jiné v latexu či se ukazuje v lascivních pózách.

Za dobu, co se v tomto odvětví pohybuje, si již dokázal vybudovat celkem slušnou fanouškovskou základnu. Aktuálně ho sleduje přes jednadvacet tisíc osob. Při měsíčním předplatné ve výši zhruba 460 korun si tak ročně přijde na asi 116 milionů korun.

Obsah na sítě pro dospělé by zřejmě netvořil, kdyby od Disney Channelu za pět let práce obdržel vyšší mzdu. Jak prozradil, částka, kterou dostával, byla velmi nízká. „Nemohl jsem si dovolit kupovat speciálně upravené jídlo pro svého psa, které mu předepsal veterinář. Tak špatně jsem na tom byl,“ uvedl.

Veřejně o své práci poprvé Benson promluvil před rokem. „Očekával jsem mnohem více nenávistných komentářů,“ přiznal. Velmi ho překvapila podpora, která se mu ze všech stran dostává. I díky ní se za svůj job nestydí.

Články, které by tě mohly zajímat