Právě vysíláme

Zbyněk Vlček pro Evropu 2: Sabina řekla Muradovi, že přítele měla jen v reality show

15. prosince 2022 14:50
Zbyněk Vlček pro Evropu 2: Sabina řekla Muradovi, že přítele měla jen v reality show

Sabina Karásková a Zbyněk Vlček z Love Islandu se rozešli. Evropě 2 to potvrdil sám MMA zápasník, který se dal s bývalou partnerkou dohromady v polovině reality show. Přečtěte si exkluzivní vyjádření.

Když Zbyněk Vlček zveřejnil na svých sociálních sítích, že si hledá nové bydlení, začali fanoušci Love Islandu spekulovat, zda ještě tvoří pár se Sabinou Karáskovou, k níž se krátce po ukončení soutěže přestěhoval. Jak potvrdil Evropě 2, s tanečnicí ve vztahu už více není.

„Byli jsme spolu na Oktagonu v Ostravě, vrátili jsme se a Sabina si večer začala psát s Muradovem. V den po návratu z Oktagonu si s ním až do půl čtvrté ráno psala. Napsala mu, že po něm dost koukala a on jí, že na tom byl stejně. Vzápětí ji pozval na rande a Sabina odpověděla, že mezi lidi s ním nepůjde. Ptal se jí, jestli má přítele a ona, že měla přítele jen v reality show. Když jsem se to dozvěděl, odešel jsem od ní,“ řekl Vlček exkluzivně pro Evropu 2.

S bijcem Muradovem má být aktuálně Karásková na horách v Alpách. „Do stories pro blízké přátele sdílela fotku ze snídaně. Byla na ní vidět hotelová kartička se jménem hotelu. Celou dobu mi říkala, že je u táty na chatě. Když jsem jí o té kartičce napsal, příběh z hor smazala. A napsala mi, že se se mnou chce druhý den vidět,“ prozradil Vlček.

O vyjádření jsme žádali také Sabinu Karáskovou. „Zatím je pro mě vše hodně čerstvé a necítím se momentálně na to, se k tomu více vyjadřovat,“ uvedla. Pro televizi Nova byla účastnice Love Islandu sdílnější. „Nepsali jsme si nic, co by Zbyňkovi mělo vadit,“ odpověděla na dotaz, zda skutečně randí s Muradovem.

Zprávy si měl Vlček přečíst a natočit na mobil, stejně jako následnou konverzaci účastnice Love Islandu s jejími kamarádkami. „To je pro mě nepřípustné. Zbyněk ví, že udělal hloupost, že mi vlezl do telefonu. Myslím si, že si uvědomil, jak to nafoukl a snaží se na mě hodit, že jsem se nechala unést a zamilovala. To ale není pravda. Psali jsme si úplně nezávazně tak, jak si Zbyněk píše s fanoušky,“ nechala se slyšet.

Články, které by tě mohly zajímat