Právě vysíláme

Zdravotníci se postarali o další virální senzaci! Mrkněte, jak tancují na nový singl od PITBULLA

22. dubna 2020 9:10
Zdravotníci se postarali o další virální senzaci! Mrkněte, jak tancují na nový singl od PITBULLA

Zdravotníci v americkém státě New Jersey natočili parádní virální video, v němž tancují k nové skladbě I Believe That We Will Win od Pitbulla! Pochválil je i sám rapper.

Chtějí lidem zvednout náladu

Doktorům, doktorkám a zdravotním sestrám v americké nemocnici Southern Ocean Medical Center se nová písnička od Pitbulla líbila natolik, že na ní vymysleli vlastní taneční choreografii! Video, v němž desítka zdravotníků před nemocnicí tancuje na hit I Believe That We Will Win začalo rychle kolovat sociálními sítěmi. Získalo si i pozornost samotného Pitbulla!

Autor hitů Timber či International Love uvedl serveru Good Morning America, že má z pocty obrovskou radost. Tanec zdravotníků si můžete pustit ve videu níže.


Text v překladu zní:
Naši skuteční hrdinové v první linii. Prvním respondentům posílám lásku a respekt. Opatrujte se. Speciálně chci poděkovat nemocnici Southern Ocean Medical Center v New Jersey.

Originální verzi singlu I Believe That We Will Win, kterou Pitbull vydal zhruba před týdnem, si můžete pustit níže. Rapper, jenž pochází z Miami, uvedl, že všechny finanční výdělky od této písně půjdou na pomoc zdravotníkům.

Klobouk dolů.

Zdroj: Good Morning America, YouTube, Twitter

Články, které by tě mohly zajímat