Právě vysíláme

Žena je závislá na tetování, inkoustem se nechává pokreslit třikrát týdně

27. září 2022 10:51
Žena je závislá na tetování, inkoustem se nechává pokreslit třikrát týdně

Britka Melissa Sloan je závislá na tetování. Nové obrázky si nechává dělat hned třikrát týdně. A to i přesto, že má se svým vzhledem značné potíže. Nemůže kvůli němu získat práci, je přitom maminkou dvou dětí.

Pětačtyřicetiletá Melissa Sloan má potetované celé tělo. Ačkoliv si stěžuje, že kvůli malůvkám na těle nemůže získat práci, nechává se tetovat hned třikrát do týdne. Všechna tetování jsou navíc ve „vězeňském stylu“, jak sama říká. Na hlavě má například obrázek marihuany, na jedné noze Playboy zajíčky, na další Krayova dvojčata, gangstery a odsouzené zločince.

„Je to podobné, jako když pijete. Jsem na tetování závislá. Nemůžu to zastavit. Prostě to nejde,“ uvedla v rozhovoru pro DailyStar. „V botě s sebou nosím tetovací pistoli, klidně se nechám potetovat v autě nebo kdekoliv jinde. Tetuje mě můj přítel,“ nechala se slyšet.

Její láska k tetování má však i své stinné stránky. Nemůže si najít práci. Má přitom dvě děti, o které se musí starat. „Nikdo mě nechce. Hlásím se na pozici uklízečky toalet kousek od místa, kde žiju, a ani tam mě nechtějí vzít. Kdyby mi někdo nabídl práci, hned bych ji vzala,“ prozradila Sloan, o které lidé kvůli tetováním často smýšlí jako o kriminálnici.

Žena již dříve uvedla, že jí tetování pomáhají překonat trauma ze sexuálního zneužívání v dětství. Ukájet se na ní měl o rok starší bratr Gavin, který je aktuálně ve vězení. „Tetování jsou mojí maskou, skrývám se za ně. Teď, když je ale ve vězení, se konečně cítím volná,“ uvedla v květnu pro MailOnline.

Články, které by tě mohly zajímat