Právě vysíláme

Žena nafingovala vlastní svatbu. Chtěla přimět bývalého, aby se k ní vrátil

8. prosince 2021 9:10
Žena nafingovala vlastní svatbu. Chtěla přimět bývalého, aby se k ní vrátil

Netradiční způsob, jak zaujmout bývalého partnera, zvolila Jacqueline z Německa. Rozhodla se totiž nafingovat svatbu. Sehnala si ženicha, svatební oblečení i fotografa a snímky následně sdílela na sociálních sítích. Jak její ex zareagoval?

Jacqueline z Německa napadl zcela originální způsob, jak dát o sobě vědět svému bývalému. Tedy alespoň si to myslela. TikTokerka se totiž rozhodla v domnění, že se jí její ex okamžitě ozve, předstírat vlastní svatbu. Najala si profesionálního fotografa, našla falešného ženicha Jeffa a na sociálních sítích následně vzniklé snímky sdílela.

„Nejhorší na tom všem bylo, že je můj bývalý viděl a stále se neozval,“ řekla ve videu posmutněle Jacqueline. Právě to byl totiž její záměr. Chtěla, aby její ex začal žárlit.

Videem však minimálně zaujala! Stalo se virálním a rychle získalo přes dva miliony zhlédnutí. Lidi si navíc žádají o celý příběh. „Musíš nám povyprávět, jak to celé bylo. Potřebuji kontext,“ prosí jedna z uživatelek TikToku. „A to jsem si myslela, že já jsem šílená,“ okomentovala další.

Není jisté, kolik Jacqueline za nepovedenou svatbu zaplatila, podle Wedding Forward však bere svatební fotograf v dané místní oblasti od patnácti tisíc korun nahoru. A šaty určitě také nebyly nejlevnější…

 

Články, které by tě mohly zajímat