Právě vysíláme

Žena po porodu napodobuje modelky od VICTORIA’S SECRET a má pro všechny ženy důležitý vzkaz!

8. března 2019 14:10
Žena po porodu napodobuje modelky od VICTORIA’S SECRET a má pro všechny ženy důležitý vzkaz!

Dokud jste spokojení a šťastní sami se sebou, tak je vše v pořádku. Autorka těchto fotografií tvrdí, že žádnou z nich neupravovala, ale i tak je s nimi spokojená a baví své přátele a okolí právě tím, že napodobuje modelky od Victoria’s Secret.

„Stejně jako mnoho žen jsem i já po porodu přibrala. Upřímně nebyla jsem z toho nějak zvlášť v depresi. Hubená a drobná jsem nebyla ani před porodem. Když jsem ale potkala bývalého spolužáka z university, který mi řekl, že jsem tak nějak tlustější než předtím a že bych měla začít něco dělat se svojí váhou, napadlo mě udělat pár zábavných fotek, na počest jeho tvrzení,“ říká autorka komických fotografií.

„Další z důvodů, proč jsem se rozhodla vtipně poukázat na to, že dělat modelku můžu, i když mám pár strií navíc a příroda na mě nešetřila ani s celulitidou, je ten, že mnoho žen v mém okolí se snaží udržet si i po porodu modelkovskou postavu. Nestravují se pravidelně a jsou ze své váhy hodně ve stresu. Řeší to možná až moc a podle mě si naprosto zbytečně přidělávají nervy. Jakoby nestačil nedostatek spánku a všechny ty poporodními výkyvy nálad, způsobené vzbouřenými hormony,“ dodává Hana Erskine.

A my s ní nemůžeme než souhlasit. Podívejte se na vtipnou galerii jejich příspěvků. Super, ne?

Zdroj: www.boredpanda.com

Káčin zápisník: 10 věcí, který by bezdětný lidi neměli říkat dětným kamarádům

Články, které by tě mohly zajímat