Právě vysíláme

Žena použila místo laku na vlasy lepidlo. Odstranil ho až plastický chirurg

16. března 2021 13:10
Žena použila místo laku na vlasy lepidlo. Odstranil ho až plastický chirurg

Tessica Brown byla více než měsíc zoufalá. Místo laku na vlasy použila lepidlo Gorilla Glue, které z hlavy nemohla za žádnou cenu dostat. Nakonec jí pomohl až plastický chirurg.

Vlasy Tessicy Brown se před pár týdny proměnily doslova na kámen. Protože jí chyběl její oblíbený stylingový produkt, rozhodla se místo něj použít silně lepící lepidlo značky Gorilla Glue. Z vlasů se ho pak podle svých slov snažila dostat více než měsíc, jenže nic nezabíralo. Pomohl jí až plastický chirurg.

„Nedokážu ani vysvětlit, jak jsem se cítila. Nepochopíte to, dokud si to nezažijete,“ uvedla Brown pro magazín People. Když se se svými problémy svěřila lidem na TikToku, začali si dělat z její dcery spolužáci ve škole srandu. „Šla jsem do koupelny a začala brečet, protože to já jsem byla důvodem, proč se jí smáli,“ dodala žena.

Lidé se jí přes internet snažili pomoci, jejich rady však nebyly účinné. Brown nakonec pomohl až plastický chirurg Michel Obeng, který se doslechl o jejím příběhu a rozhodl se jí zdarma provést zákrok, během kterého jí odstranil velkou část jejích vlasů.

Celá procedura trvala přibližně tři dny. „Nejprve mi ustřihli můj cop, a pak jsme začali rozpouštět lepidlo. Když jsme je pořádně opláchli, použili jsme olej, abychom se ujistili, že se znovu neslepí,“ uvedl Obeng, který měl i záložní plán, a to kompletní odstranění ženiných vlasů.

Zdroj: People, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat