Právě vysíláme

Žena se nechala téměř celá potetovat. Nelíbilo se jí, jak vypadala

28. října 2022 9:10
Žena se nechala téměř celá potetovat. Nelíbilo se jí, jak vypadala

Amber Luke měla v minulosti problémy se svým vzhledem. Rozhodla se proto nechat potetovat, aktuálně inkoust pokrývá 98 procent jejího těla.

Amber Luke neprožila úplně nádherné dětství. Kvůli svému vzhledu byla šikanovaná ostatními spolužáky, což v ní zanechalo řadu nepěkných vzpomínek. Rozhodla se tak od nich oprostit tím, že si nechala potetovat téměř celé své tělo. Nyní se konečně cítí sama sebou a je na sebe pyšná. S televizní show se však rozhodla „podívat“ se zpět do minulosti a nechala si všechna tetování zakrýt make-upem.

„Bude to vzrušující, neviděla jsem tak samu sebe od svého mládí,“ komentovala Luke předtím, než jí maskéři zakryli všechny malůvky na těle. „Vůbec nevím, jak reagovat. Byla jsem tak obyčejná,“ uvedla poté, co se bez tetování viděla v zrcadle. „Nenávidím to. Cítím se zase jako teenager, vůbec se mi to nelíbí,“ dodala pak.

Stejný názor sdílela i její matka. „Kde je má dcera? Zvykla jsem si na tvá tetování,“ řekla. „Je to ale hezká zkušenost. Často se nestává, že máte příležitost vrátit se v čase a vidět, jak by vaše dcera v tomhle věku vypadala. Šokovalo mě to. Líbilo se mi, jak vypadala předtím, ale miluji to, jak vypadá není, se všemi těmi tetováními.“

Luke uvedla, že se občas cítí jako mimozemšťan, když vyjde na ulici a lidi se zastavují a zírají na ni. Na tetování, která má na obličeji, krku, rukou, nohou – prostě všude po těle. „Lidi jsou divní,“ říká žena, která si založila Instagram, na kterém sdílí, jaké je to být v jejím těle.

Články, které by tě mohly zajímat