Právě vysíláme

Zendayu nepoznala fanynka, fotit se chtěla jen se Spinder-Manem

19. března 2023 8:10
Zendayu nepoznala fanynka, fotit se chtěla jen se Spinder-Manem

Zendaya a Tom Holland patří k nejslavnějším párům šoubyznysu. Když ale zrovna nenatáčí či nejsou na předávání cen, neváhají si vzít na sebe domácí oblečení a v případě herečky vyrazit do ulic bez jakéhokoliv make-upu. Možná i proto ji při návštěvě supermarketu fanynka nemohla poznat a vyfotila se jen s jejím přítelem.

Zendaya a Tom Holland aktuálně tráví čas v Londýně, odkud herec pochází. Ve středu spolu vyrazili na nákupy do tamního supermarketu, když je při odchodu zastavila fanynka s žádostí o fotografii. Respektive pouze Spinder-Mana, který neváhal a s dívkou si společný snímek udělal. Jeho přítelkyně přitom mezitím postávala u nákupního vozíku.

Zendaya do ulic vyrazila ve volném oblečení a bez nalíčení, zřejmě proto si ji tak fanynka okamžitě nespojila hvězdou ať už Spinder-Mana, tak seriálů Euforie či Na parket! V budoucnu možná ale dostane příležitost to napravit a třeba si udělat fotku i s herečkou. S Tomem Hollandem si totiž Zendaya v Londýně pořídila minulý rok dům.

Bydlení stojí v městské části Richmond a má celkem šest ložnic. Dvojice ho plánuje zrekonstruovat a zařídit si v něm posilovnu či domácí kino. Aktuálně si však užívá hlavně toho, že spolu bydlí.

V průběhu roku se zřejmě přesune do Los Angeles. Podle všeho totiž vznikne další třídílná trilogie o Spinder-Manovi, v němž Tom Holland i Zendaya ztvárňují hlavní role. Mimochodem, právě při natáčení filmu se poznali.

Články, které by tě mohly zajímat