Právě vysíláme

Ženich se pomstil partnerce. Na svatbě přehrál video, ve kterém ho podvádí se švagrem

15. srpna 2022 12:10
Ženich se pomstil partnerce. Na svatbě přehrál video, ve kterém ho podvádí se švagrem

Tohle asi svatebčané nečekali. Ženich před nimi bez ostychů odhalil partnerčinu nevěru. Incident byl o to pikantnější, když se zjistilo, že na videu je se ženou zachycen manžel ženichovy těhotné sestry.

Svatba, na kterou se dlouho nezapomene. Přesně tak se dá mluvit o veselce jednoho čínského páru. Odehrála se už v roce 2019, incident z ní však nyní připomnělo tiktokové video, které zhlédlo přes šest milionů lidí. Ženich se totiž přímo před stovkou svatebních hostů rozhodl odhalit manželčinu nevěru.

Zatímco měli novomanželé pronášet na pódiu proslov, za nimi na obrazovce se odvíjel zcela jiný příběh. Žena byla na videu zachycená in flagranti se svým švagrem, manželem ženichovy těhotné sestry. Jakmile nevěsta zjistila, co se za jejími zády odehrává, hodila po manželovi kyticí. On na ni pak začal ječet: „Opravdu si myslíš, že jsem o tom nevěděl?“

Zatímco mnoho lidí stojí na straně ženicha a líbí se jim, jak to nevěrné manželce pěkně „nandal“, jiní shledávají způsob, kterým partnerčin podvod odhalil, za zcela nevhodný. Zároveň příliš nechápou, proč si tedy muž ženu vzal. „Proč plýtval všemi těmi penězi na svatbu?“ ptá se jeden ze sledujících videa.

Podle Asia One spolu dvojice chodila dva roky, zasnoubená pak byla šest měsíců. Spekuluje se, že žena měla ze strany přítele trpět domácí násilí a hledat útěchu měla právě u švagra.

Články, které by tě mohly zajímat