Právě vysíláme

Ženu šikanovali kvůli postavě, díky které teď vydělává. Převléká se za sexy hrdinky

13. listopadu 2021 14:10
Ženu šikanovali kvůli postavě, díky které teď vydělává. Převléká se za sexy hrdinky

Mishamai z Texasu lidé dlouho šikanovali kvůli její postavě. Upozorňovali ji především na velká stehna, o kterých říkali, že vypadají jako nateklá. Když se kvůli tomu psychicky zhroutila, rozhodla se svůj život zásadním způsobem změnit. Dnes je z ní internetová hvězda, která vydělává právě na své postavě.

Maminka z Texasu strávila roky tím, že poslouchala názory ostatních na svou postavu. Snažila se zhubnout, ovšem tím nejhorším možným způsobem. „Členové mé rodiny se mě ptali, proč mám tak tlusté nohy. Nebo mi říkali, že mé nohy vypadají nateklé,“ uvedla v rozhovoru pro Daily Star. „Slýchala jsem také, že bych si neměla nechat dělat žádné tetování, protože kdybych přibrala, vypadalo by otřesně,“ dodala.

Poslouchat hrubé poznámky musela nejen od svých kolegů v práci, kde si proto často brala volno, ale také od bývalého přítele. Prošla si anorexií i bulimií, než si řekla stop a začala si svého těla vážit.

Pomyslným světlem na konci tunelu se pro ni stala cosplay. Začala se převlékat za sexy hrdinky a když se odhodlala fotografie sdílet také na svých sociálních sítích, otočil se její svět vzhůru nohama. Sledující na Instagramu jí přibývali po stovkách, a k dnešku jich má přes 110 tisíc. Na OnlyFans pak ještě víc.

Zatímco v minulosti jí lidé říkali, aby zhubla, fanoušci na sociálních sítích v ní naopak vidí sexy ženu. Díky nové image si Mishamai aktuálně vydělává přes 30 tisíc dolarů měsíčně, což je v přepočtu přes půl milionu korun.

„Už nežiju dietami a extrémním cvičením. Jsem šťastná, že jsem si našla něco, co mě baví. Změnilo mi to život. Moji fanoušci mě naučili mít se ráda,“ nechala se influencerka slyšet.

Články, které by tě mohly zajímat