Právě vysíláme

Známe skutečné jméno syna Čeňka Stýbla, Bitcoin to není

14. září 2021 12:10
Známe skutečné jméno syna Čeňka Stýbla, Bitcoin to není

Od úterý přesvědčuje Čeněk Stýblo své fanoušky o tom, že svého syna pojmenoval Bitcoin Salvador Stýblo. „Proč bychom to nemysleli vážně?,“ napsal ve svých stories. Je tomu ale skutečně tak?

Čeněk Stýblo se 10. září stal tatínkem. Partnerka Lenka mu porodila syna a jak tvrdí svým sledujícím na sociálních sítích, rozhodli se ho pojmenovat Bitcoin Salvador Stýblo. Ačkoliv mu jedna část fanoušků věří, druhá od začátku bere tvrzení jednoho z dvojice ViralBrothers s nadsázkou.

„Tak snad nemá hned na začátku také technické problémy,“ komentoval muž s přezdívkou mr. waterfall s odkazem na aktuální situaci ve státě Salvador. Právě ten totiž jako první na světě přijal před několika dny bitcoin jako oficiální měnu. A samozřejmě se vše neobešlo bez technických potíží.

Na otázku extra.cz, zda syna skutečně Stýblo pojmenoval Bitcoin,“ potvrdil, že ano. „Myslím, že Bitcoin změní svět k lepšímu. Proto chci, aby se tak syn jmenoval. Bitcoin je mír,“ uvedl pro server.

Jak ale prozradily Stýblovy sociální sítě, svého syna pojmenoval ve skutečnosti Dominik. On i maminka jsou podle jeho slov v pořádku. Partnerům gratulujeme!

Články, které by tě mohly zajímat