Právě vysíláme

Známe soutěžící letošní 12. řady taneční soutěže StarDance. V porotě nastane změna

25. dubna 2023 9:22
Známe soutěžící letošní 12. řady taneční soutěže StarDance. V porotě nastane změna

Blíží se nová řada oblíbené taneční soutěže StarDance, kde i letos na podzim bude soutěžit deset osobností spolu s profesionálními tanečníky. Kdo obuje taneční boty, oblékne krásné šaty a vyrazí na parket? Jména osobnosti i tanečníků byla představena Českou televizí.

V pondělí 24. dubna 2023 proběhla na Kavčích horách tisková konference dalšího ročníku taneční soutěže StarDance. Veřejnost se tak dozvěděla, kdo se ze slavných osobností pokusí protančit až do samého finále.

Na parketu se v nové řadě StarDance představí herečky Ivana Chýlková a Darja Pavlovičová, zpěvačka Tereza Mašková a frontman kapely Kryštof Richard Krajčo, kajakář Vavřinec Hradilek, modelka Iva Kubelková, herec David Prachař, cukrář Josef Maršálek a manželská dvojice, sportovkyně a herec, Eva a Marek Adamczykovi. Slavnostními večery provedou Tereza Kostková Marek Eben, pro kterého je moderování soutěže stále srdeční záležitostí. Oblíbený moderátor navíc s humorem uvedl, že letos poprvé bude moderovat jako pracující důchodce.

Dvanáctá řada pořadu StarDance začne na obrazovce České televize druhou říjnovou sobotu. I samotní účastníci se už velmi těší. Richard Krajčo dostal nabídku na StarDance již několikrát, nikdy se mu však účast nepodařila skloubit s kapelou. Tentokrát se to povedlo!

Zatímco herečka Pavlovičová podle svých slov v minulosti tancovala, Krajčo taneční neabsolvoval. „Pro mě to bude taková taneční premiéra a musím říct, že se na to těším,“ řekl ČTK lídr populární kapely Kryštof. „Moji účast si hrozně přály moje děti a slíbily, že mi budou posílat hlasy. A další důvod, proč jsem se rozhodl soutěže zúčastnit je ten, že všechny peníze, které ve StarDance utržím, budu vkládat do rekonstrukce našeho kostela v Chotěvicích,“ dodal.

Profesionální tanečníci (zdroj: Profimedia)

Tanečním parketem provedou slavné osobnosti nováčci Kateřina Bartůněk Hrstková, Zuzana Dvořáková Šťastná, Dominika Rožková, Jakub Mazuch, Daniel Kecskeméty a účastníci předchozích řad StarDance Lenka Nora Návorková, Adriana Mašková, Dominik Vodička, Martin Prágr a Jan Tománek.

Zpěvačka Tereza Mašková sdělila rádiu Frekvenci 1, že je velký stresař, ale z nabídky na účast měla radost. “Moc si vážím toho, že mě oslovili. Když mi volali, já to ze začátku nepochopila a myslela jsem, že chtějí, abych ve StarDance zpívala. Až během hovoru mi došlo, že tu mám soutěžit, Řekla jsem, že ano a ani jsem se dlouho nerozmýšlela,” řekla Tereza. Naopak herečka Ivana Chýlková přiznala, že její první reakce bylo razantní NE!: “Řekla jsem jim, že mi měli zavolat před deseti nebo patnácti lety. V současné době ale nemám žádné obavy a jen se těším.” Modelka Iva Kubelková se o nabídce dozvěděla, když byla na dovolené a zrovna ležela na pláži. Půvabná Kubelková se těší na nezapomenutelný zážitek, který ji StarDance přinese.

Hodnotit soutěžící budou tentokrát pouze tři porotci – Tatiana Drexler, Richard Genzer a Zdeněk Chlopčík. Profesionál Jan Tománek, který býval čtvrtým porotcem, se letos vrátí do pozice tanečníka. Diváci letos nepřijdou ani o hudební doprovod MoonDance Orchestra Martina Kumžáka. Nikdo ze soutěžících zatím netuší, s kým budou na podzim tančit. To se totiž dozví až během června.

Články, které by tě mohly zajímat