Právě vysíláme

Známý komik potvrdil, že se dočkáme nových dílů seriálu MALÁ VELKÁ BRITÁNIE!

22. ledna 2020 16:10
Známý komik potvrdil, že se dočkáme nových dílů seriálu MALÁ VELKÁ BRITÁNIE!

Britský komik David Walliams potvrdil, že pracuje na nových dílech seriálu Malá Velká Británie! Jak zatím probíhá plánování?

Situace vypadá nadějně

Komediální seriál Malá velká Británie bavil diváky a milovníky televizních komedií od roku 2003 do roku 2006. Od té doby se hlavní tvůrci populárního pořadu David Walliams a Matt Lucas vydali po svých vlastních cestách –  Lucas se například objevil ve filmech Ženy sobě či Alenka v říši divů, Walliams se zase stal členem poroty talentové soutěže Britain’s Got Talent. Dlouho se proto zdálo, že tyto dva muže už spolu na televizních obrazovkách neuvidíme.

Komik David Walliams

Komik David Walliams

To se nyní ovšem změní! Osmačtyřicetiletý Walliams v rozhovoru pro britskou televizní stanici ITV potvrdil, že pracují na nových dílech seriálu Malá velká Británie. Zatím se ale neví, zda v nich figurují populární postavy z minulých dílů či zda komici přišli s něčím novým. „Nemůžu vám přesně říct, kdy vyjdou nové díly, ale to načasování bude dobré. Časy se změnily a my se jim musíme přizpůsobit.“ slíbil Walliams. Nové díly tohoto seriálu se tedy zřejmě budou výrazně lišit od těch minulých. Jsme moc zvědaví, co nám pánové nachystají!

Zdroj: LadBible, Metro UK, The Sun, ČSFD, ITV

Články, které by tě mohly zajímat