Právě vysíláme

Znělka dvanácté řady StarDance bude nebeská, natáčela se na hvězdárně

18. září 2023 17:58
Znělka dvanácté řady StarDance bude nebeská, natáčela se na hvězdárně

Dvanáctá řada StarDance se blíží mílovými kroky. Vedle naučení se tanečních kroků mají páry i jiné povinnosti, které musí do startu živého vysílání zvládnout. Jednou z nich bylo i natáčení nové znělky, která bude tentokrát opravdu hvězdná. Podívejte se s námi do zákulisí jejího vzniku!

Tvůrci letošní znělky StarDance vzali za slovo podtitul pořadu “Když hvězdy tančí” a rozhodli se ji natočit na hvězdárně. Konkrétně si vybrali malebnou secesní hvězdárnu v Ondřejově, která je považována za nejvýznamnější observatoř v České republice a více než sto let patří k nejdůležitějším vědeckým pracovištím svého druhu v Evropě. Zčásti se ji podařilo přenést i do studia v České televizi. Tanec hvězd na noční obloze pomohla ztvárnit moderní technologie ve filmovém ateliéru v Klecanech za Prahou. Režie se zhostil Ondřej Urbanec.

Zatím vám můžeme nabídnout pouze fotografie jednotlivých párů pod hvězdným nebem, až se ale budete dívat na znělku samotnou, budete si moci například všimnout, že Tereze Kostkové v některých záběrech chybí náušnice (nebo naopak přebývají). Nejdelší šaty si na sebe vzala Iva Kubelková, nejvíc disco meziplanetární tanec pak předvedli Tereza Mašková a Daniel Kecskeméti. A kdo že tančil nejrychleji? Asi nikoho nepřekvapí, že šlo o českou olympijskou vítězku Evu Adamczykovou a jejího tanečního partnera Jakuba Mazůcha.

My už se znělky nemůžeme dočkat! A co vy? Zkraťte si čekání alespoň pohledem na fotografie!

 

Články, které by tě mohly zajímat