Právě vysíláme

Zpěvák Jakub Děkan v Survivoru? Spekuluje se nad dalšími slavnými osobnostmi, které se mají reality show zúčastnit

4. února 2024 13:16
Zpěvák Jakub Děkan v Survivoru? Spekuluje se nad dalšími slavnými osobnostmi, které se mají reality show zúčastnit

Další řada Survivor Československo se blíží a na televizní obrazovky se dostane už 27. února. Které celebrity se dle spekulací mají objevit v nové sérii?

Ačkoliv ještě jména kmene z řad celebrit nebyla oficiálně zveřejněna, žijeme v malé zemi a v kuloárech šoubyznysu se šušká ledacos. Server Expres ostatně uvádí, že Survivor se již začal natáčet a soutěžící odletěli na ostrov. 

V médiích i na sociálních sítích se hojně spekuluje o slavných jménech, která se mají letošní řady Survivoru zúčastnit. Už několik týdnů se mluví o Rachel z Love Islandu či Ornelle Koktové, což ostatně veřejně naznačila i Ornellina kamarádka Agáta Hanychová.

Dalšími soutěžícími, jak uvádějí bulvární média, pak mají být herečka Ivana Jirešová, Jiří Langmajer či youtuber Martin Carev. Dost možná se ale v Survivoru, dle informací naší redakce, objeví i zpěvák a expert na realit show Jakub Děkan nebo jeho kolega Sebastian. Ten by mohl přijet na ostrov dobře připraven, protože jeho současnou přítelkyní je Andrea Bezděková, která se zúčastnila minulé řady. O titulu Survivora by měl rovněž bojovat i MMA zápasník Samuel “Pirát” Krištofič. 

Ačkoliv se o těchto všech jménech spekuluje, rozhodně zatím nejsou potvrzena! Moderátor Ondřej Novotný ovšem na tiskové konferenci uvedl, že půjde o jednu z nejzajímavějších řad a v kmenu celebrit se objeví i jména osobností, které vzbuzují velké kontroverze. Fanoušci Survivoru jsou tedy jistě v napětí, co nová série přinese.

Články, které by tě mohly zajímat