Právě vysíláme

Zpěvák JAMES ARTHUR se ostříhal dohola! Má k tomu ale specifický důvod

6. dubna 2020 9:10
Zpěvák JAMES ARTHUR se ostříhal dohola! Má k tomu ale specifický důvod

Britský zpěvák James Arthur se s pobytem v domácí karanténě vyrovnává těžce. Autor hitu Say You Won’t Let Go se na sociálních sítích nedávno pochlubil novým (a docela extravagantním) účesem. Udělal to ovšem pro dobrou věc.

Věnuje peníze zdravotníkům

Existují lidé, jimž pobyt v domácí karanténě o samotě pomůže, a potom tu máme lidi, kteří to moc nedávají. Zpěvák James Arthur zřejmě patří do té druhé kategorie! Vítěz britské pěvecké soutěže X Factor z roku 2012 na sociálních sítích přiznal, že se ostříhal dohola.

To ale není vše. Arthur se tento moment naprostého šílenství rozhodl využít i pro dobrou věc. Mladý umělec totiž také uvedl, že věnuje 5 000 liber zdravotníkům ve Velké Británii.

Text v překladu zní:
Tak jsem se pokusil o malý sestřih, jelikož jsem měl ponorku. Moc mi to nešlo, a tak jsem se šíleně rozhodl, že udělám něco, co jsem v životě neudělal a ostříhám se dohola. Dělám to pro britské zdravotnictví, jemuž chci věnovat 5 000 liber. Je ze mě holátko? Ano. Mám hlavu jako meloun? Ano? Jsem vděčný za to, že nemusím dlouho opustit svůj domov? ANO! Mám obrovskou radost, že můžu nosit čepice? Ano. Posílám všem lásku a mír! Díky Bohu za britské zdravotnictví! VŘELE VÁM VŠEM DĚKUJI!

 

Zdroj: Metro UK, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat