Právě vysíláme

Zuzana Plačková byla s manželem propuštěna na svobodu. Jak se vyjádřila na sociálních sítích?

1. října 2021 12:48
Zuzana Plačková byla s manželem propuštěna na svobodu. Jak se vyjádřila na sociálních sítích?

Tématem číslo jedna je na slovenských i českých sociálních sítích stále Zuzana Strausz Plačková a její pondělní zatčení. Ve čtvrtek se rozhodlo, že influencerka a její manžel nebudou posláni do vazby a mohou jít domů. Dvojice tedy ihned zamířila na Instagram a zřejmě si užívá nově získaných followers.

Zuzana Plačková byla v pondělí brzy ráno zatčena společně s manželem při rozsáhlé policejní razii, která byla spojena s vyšetřováním zločinecké skupiny, jež měla obchodovat s drogami. Ve čtvrtek pak soud neshledal důvody pro vazební stíhání influencerky ani jejího manžela Reného. Dvojice tak byla po čtyřech dnech propuštěna domů a jejich údajné obvinění bude dál posuzováno na svobodě.

Plačková trvá na své nevinně. Prý jen doplatila na to, s jakými lidmi se stýkala. „Cítíme se nevinní, toto všechno je jen jeden velký omyl. My nejsme odkázáni na to, abychom prodávali drogy. Vyjádřím se na Instagramu. Můj právník bude vydávat prohlášení, já mám zakázané se vyjadřovat,“ uvedla pro slovenská média.

Velmi sledovaná kauza se samozřejmě projevila i na počtu followerů slavných manželů. Plačkové během čtyř dnů přibylo přes 50 tisíc followerů a právě z toho má jistě influncerka ohromnou radost. Hned po propuštění Zuzana i René zamířili na Instagram, kde René dokonce vysílal živě a krátce se k celé kauze vyjádřil. „Bylo to takové peklo, lidi, že… Toto byly nejhorší čtyři dny mého života. Sami jste mohli postřehnout posměšky, ale to je jedno. Jsem rád, že jsem tu. Nebudu se k ničemu vyjadřovat. Budeme žít život, jako jsme žili předtím. Nevím, co mám povídat. Dávejte si pozor na to, s kým se vídáte. Můžete na to doplatit,“ řekl Strauzs a neudržel emoce. Ve vysílání pak ještě dodal, že čtyři dny nejedl a děkuje všem za podporu.

Plačková už tak sdílná nebyla a vydala pouze rádoby vtipné stories s textem: „Pondělky nemusí být zlé, jenom trošku nepříjemné.“ Později večer ještě zveřejnila krátké a zamilované video s manželem. René, miluju tě víc než předtím,“ napsala. Zdá se, že vztah dvojice byl díky celé situaci ještě upevněn.

 

Články, které by tě mohly zajímat