Právě vysíláme

1. dubna vydaly České dráhy klip plný roztančených zaměstnanců a šéfů představenstva. Apríl to ale není

4. dubna 2021 8:08
1. dubna vydaly České dráhy klip plný roztančených zaměstnanců a šéfů představenstva. Apríl to ale není

1. dubna se na oficiálním youtubovém účtu Českých drah objevil roztančený klip plný jejích zaměstnanců. I ti se tak připojili k celosvětové taneční výzvě Jerusalema Challenge, která má pomoci zahnat stres z dlouhé covidové pandemie.

„Světlo na konci tunelu? Naši kolegové věří, že už ho vidí. 👀 Neztrácejí tak dobrou náladu a těší se, až vás zase potkají na palubě našich vlaků! Moc jim totiž chybíte! 🚆🙏 Tancování je také baví, ale práce a starost o vás je těší víc. V práci jsou skuteční profesionálové, kde vám s úsměvem poradí během vašich cest a hlavně – jsou jedna velká rodina! 👨‍👩‍👦 Kde jinde si v zaměstnání najdete spoustu nových kamarádů napříč celou republikou? Jedeme v tom spolu👍,“ píše se u videa, pod kterým se sešly samé pozitivní komentáře.

Podle šéfa komunikace ČD Radka Joklíka s nápadem přišli sami zaměstnanci z provozu. „Zaměstnanci Českých drah se k této výzvě přidali a posílají pozdrav zákazníkům. Vzkaz, že už se na ně těší,“ uvedl Joklík. Do pohybu se před svým zasedáním dalo i představenstvo Českých drah v čele s Ivanem Bednárikem.

Píseň Jerusalema překřtili na ZAPusalema (ZAP = zákaznický personál). Jak se vám v jejich podání líbí?

 

Zdroj: YouTube, České dráhy

Články, které by tě mohly zajímat