Právě vysíláme

Rozkošné! Děti WILLIAMA a KATE zatleskali všem zdravotníkům

28. března 2020 13:10
Rozkošné! Děti WILLIAMA a KATE zatleskali všem zdravotníkům

V řadě evropských zemí je v těchto dnech zvykem poděkovat potleskem zdravotníkům, hasičům a policistům za jejich náročnou práci, kterou nyní musí vykonávat.

Složky záchranných služeb si především v těchto dnech zaslouží náš obdiv. Lékaři, hasiči i policisté totiž vykonávají velmi náročnou a nebezpečnou práci v boji proti koronaviru. Vzdát jim holt prostřednictvím potlesku je tedy to nejmenší, co pro ně můžeme udělat.

Ocenit práci všech, kteří pomáhají, se rozhodli i potomci britského prince Williama a vévodkyně Kate. Princ George (6), princezna Charlotte (4) a princ Louis (23 měsíců) tak na oficiálním instagramovém účtu královského páru zatleskali všem, jenž zachraňují životy.

„V této bezprecedentní době chceme, aby věděli, že jsme velice vděční. Prosím, připojte se k nám a věnujme velký potlesk všem sestrám, doktorům, zdravotníkům, pečovatelům, abychom jim tak vyjádřili vděk za jejich tvrdý boj proti koronaviru,“ stálo u videa s potleskem malých princátek a princezničky a příznivci královské rodiny byli nadšeni. V této době se totiž pozitivní příspěvky na sociálních sítí cení víc než kdy jindy.

 

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat