Právě vysíláme

24letá youtuberka si vzala o 37 let starší ženu. „Je to nechutné,“ píší hateři!

1. července 2019 13:10
24letá youtuberka si vzala o 37 let starší ženu. „Je to nechutné,“ píší hateři!

24letá Julia patří mezi youtuberky, které musí na internetu bojovat se skoro každodenními útoky haterů. Půvabná slečna si totiž našla lásku, která není tak úplně běžná.

Julia je lesbičkou a před muži tedy dává přednost ženám. Její vkus je navíc velmi ojedinělý a místo mladé přítelkyně si youtuberka našla o 37 let starší partnerku, se kterou je ale podle svých slov velice šťastná a jedná se o její životní lásku.

Přítelkyní mladé blogerky se stala 61 let stará umělkyně Eileen. Ta podle svých slov vždy randila s mladšími ženami, a tak jí vztah s Juliou naprosto vyhovuje.

Dvojice o svém životě točí videa na YouTube, kde partnerky nejen ukazují, jak vypadá jejich všední život, ale také mluví o tom, jak se vypořádávají s opravdu zlými komentáři, jenž zaplavují jejich sociální sítě. Hateři se totiž na jejich adresu opravdu neštítí použít jakýkoliv hrubý výraz a Eileen s Julou nadávají, že jejich vztah je nechutný.

Jakkoliv je svět internetu krutý, zamilovaný pár se nenechal hatery zlomit a žije šťastný život. Nedávno si ženy dokonce řekli své ano a na YouTube zveřejnili video o tom, jak jejich svatba proběhla. Jak je z videa jasně vidět, mezi Eileen a Juliou panuje i přes velký věkový rozdíl obrovská láska. Svatební obřad se totiž neobešel bez slz dojetí.

My tomuto páru fandíme! A vy?

 

Zdroj: YouTube

Články, které by tě mohly zajímat