Právě vysíláme

5 tipů jak poznat, že žena s vámi NECHCE flirtovat

10. června 2018 12:10
5 tipů jak poznat, že žena s vámi NECHCE flirtovat

Flirtování je zejména u mužů častou příčinou komplikovaných problémů. Nebudeme si nic nalhávat – muži dokáží být opravdu protivní, hlavně když je někdo odmítne. Jenže časy se mění a chování mužů se musí taky změnit. Proto jsme pro vás, panstvo, připravili pět tipů, jak poznat, že s vámi někdo flirtovat nechce. Dodržujte tato pravidla a budete se mít hned líp!

1. Krátké, stručné odpovědi = NE

Když muž flirtuje s ženou, tak u něj bývá zvykem se rozpovídat. Většinou okomentují, co má žena na sobě za oblečení, jak vypadá, jak mluví. Tohle je vše v pořádku, ale nesmí překročit určitou mez. Pánové, pokud vám bude žena odpovídat na vaše otázky krátkými, stručnými větami a nebude chtít prozrazovat o sobě příliš, je to nejspíš signál, že se nechce bavit. Ukončete proto utrpení jak vám, tak jí. Popřejte hezký den a vydejte se do světa.

ČTĚTE TAKÉ: Jaký je rozdíl v dovolené na začátku vztahu a po 5 letech

2. Nikdy neflirtuj se ženou, když pracuje

A máme tu první veliké klišé. Pán přijde do baru, tam ho obslouží hezká servírka, on s ní začne flirtovat a pak spolu vyrazí na večeři. Tohle je asi nejmírnější scénář z romantických komedií, či jiných filmů, kde muž svádí ženu, když pracuje (v jakémkoliv sektoru). Realita je ovšem jiná, a to poněkud razantním způsobem. Ženy, které pracují v restaurací, hotelích, či barech, dostávají zaplaceno za to, že jsou na vás milé. Oni vás nemají rádi, nechtějí s vámi trávit večer. Chtějí si odmakat šichtu, a pak razit domů. Nepokoušejte se v tomto kontextu navázat na nějaký dlouhodobý, intimní vztah. Pravděpodobně vás za to vyhodí z podniku. Zatímco ženy, které pracují v jiných sektorech, za milost ani nedostávají zaplaceno. Ty vás pošlou rovnou pryč!

3. Nepronásledujte ženy, je to fakt divné

To, že žena neprojeví zájem se s vámi bavit, není výzva k tomu, abyste ji pronásledovali. Naopak, není nic romantického na tom, že ženu pronásledujete. Pokud se s vámi žena baví, i třeba trochu flirtuje a reaguje na vaše vtipy, musíte ji umožnit prostor k úniku. Není nic horšího, než někoho fyzicky obklopovat a takto nutit ke konverzaci. Radši mezi sebou udržte určitou menší vzdálenost, potom nikoho nevystrašíte.

4. Pokud žena pokračuje v tom, co dělá, nemá zájem se s vámi bavit

Tohle je možná nejlepší způsob, jak přijít na to, že ženu otravujete. Pokud ji zaujmete, ať už vzhledem, či tím, co říkáte, tak jak bývá i zvykem u chlapů, žena vám začne věnovat pozornost. Práce nemá nohy, ta jí neuteče. Vy, na druhou stranu, utéct můžete, a proč by žena, která je vámi zaujata, dala přednost práci před vámi?

5. „Jsem unavená, jdu domů“ neznamená „Pojď se mnou domů“

Tohle je možná nejčastější problém, právě u mužů. Unavené ženy, stejně jako unavení muži, nemají náladu na flirtování, či na intimnější styk. Chtějí jít prostě domů, vyspat se a odpočinout si. Většina mužů, bohužel, tohle nechápe. Muži se totiž často snaží ženy nutit k tomu, aby si je pozvaly domů, jenže tohle není dobrá strategie z dvou důvodů. Zaprvé, je velice pravděpodobné, že žena na muže zavolá policii a obviní ho ze sexuálního napadení. Zadruhé, vnutit se nekomu do domu je, z morálního hlediska, prostě špatné. Kamarádovi byste to neudělali, tak proč ženě, tedy?

Zdroj: Esquire – What She Said od Sophie Benoit

Michaela hejtuje: 8 nejšílenějších nabídek na sex, které jsem dostala (a neřeknu, které jsem přijala)

Články, které by tě mohly zajímat