Právě vysíláme

5 věcí, co jste chtěli zažít tohle léto, ale opět se nestaly a ani pravděpodobně nestanou

2. srpna 2019 15:10
5 věcí, co jste chtěli zažít tohle léto, ale opět se nestaly a ani pravděpodobně nestanou

Léto je v plném proudu a do konce prázdnin už zbývá pouhý měsíc. A pokud se právě vy řadíte mezi ty, co měli velké plány, ale ještě ani jeden z nich neuskutečnili, nemějte strach, určitě nejste sami.

 

  1. VELKÝ ROAD TRIP S KÁMOŠEMA

Znovu jste si s partou před létem slibovali, že tentokrát opravdu už vyrazíte společně na velký výlet třeba po Evropě, ale prostě to zase nevyšlo? No jo, domlouvání je těžké, když jeden kámoš je v práci, další bude na dovolené s partnerkou/partnerem, třetí nemá peníze a ten čtvrtý je na to zkrátka moc líný. Tak třeba příští léto. To už to určitě vyjde! Hahahahaaaa

 

  1. LETNÍ ROMÁNEK

Náhlé zamilování, líbání v dešti, procházky v horkých večerech. No jo, tak byste si asi představovali letní lásku, která sice bude trvat jen dva měsíce, ale za to bude nezapomenutelná, že? Tak sněte dál. Tyhle prázdniny se totiž možná tak ze žalu opijete a začnete psát svým bývalým s tím, jak moc vám chybí.

 

  1. LEPŠÍ ŽIVOTOSPRÁVA

Začnu chodit na jógu, vynechám sladké, budu pít ty zelený džusy, co sice musí být hrozně hnusný, ale na Instagramu to vypadá dobře, a hlavně si půjdu vždycky večer zaběhat do parku. Jasně, to známe všichni. Nakonec přijdete z práce či brigády domů, vytáhnete chipsy, objednáte pizzu, zapnete seriál, sundáte hadry a otevřete okno, protože v tom bytě je zatracený horko.

 

  1. NÁVŠTĚVA SUPER EXOTICKÉ DESTINACE

Navštívit turisty neobjevenou zemičku by bylo jistě super a na vašich sociálních sítích by se to skvěle vyjímalo, ale ruku na srdce. Všichni víme, že vy jste opět vyrazili autem do Chorvatska a hledali ten nejlepší last minute do Bulharska a Egypta!

 

  1. PLAVÁNÍ S DELFÍNY A ŽRALOKY

Anebo taky cachtání v bazénu u vašich rodičů, narvané Podolí, noční opilé koupání v řece na fesťáku a ten hnusný pocit, když plavete v rybníku a vaší nohy se dotkne ryba. Delfíny zkrátka musí ještě pár let na vaší přítomnost počkat.

 

Články, které by tě mohly zajímat