Právě vysíláme

5letá holčička si vybrala z prasátka všechny úspory. Na co? To vás dojme!

20. listopadu 2017 14:10
5letá holčička si vybrala z prasátka všechny úspory. Na co? To vás dojme!

Děti jsou neuvěřitelně upřímné a laskavé osoby, které mohou nabídnout tolik lásky, jako mnozí dospělí nesvedou za celý život. Ukázala to i teprve 5letá holčička jménem Sunshine Oelfke, která se rozhodla pomoct své kamarádce ve školce obrovským a nádherným skutkem, který vás dojme!

Malá Sunshine jednou večer z ničeho nic vyprázdnila celé své prasátko, do kterého si šetřila peníze na vysněný sněžný skútr. Když se jí babička Jackie zeptala, na co všechny své úspory vybrala, děvčátko odpovědělo něco nádherného.

„Potřebuji to pro kamarádku ve školce. Její maminka nemá peníze na mléko v krabičkách, které si já každou přestávku kupuju.“ Jackie doslova ztratila všechna slova. Naskočila jí husí kůže a byla neskutečně dojatá a příjemně překvapená láskou své vnučky.

Druhý den se společně vypravily do školy a předplatily děvčátku kartu na mléko, jako měla malá Sunshine. Reakce lidí byly úžasné a v průběhu několika týdnů pomohly další desítky rodičů těm, jejichž děti také neměly na krabičky s mlékem. Vysbíralo se víc než 11 600 eur.

 

Dětská modelka zemřela vyčerpáním po několikahodinové módní show!

Články, které by tě mohly zajímat