Právě vysíláme

6 hollywoodských hvězd, které si prošly peklem! Tohle jste o slavných hercích možná netušili

24. května 2019 13:10
6 hollywoodských hvězd, které si prošly peklem! Tohle jste o slavných hercích možná netušili

Jsou slavní, mají tučná bankovní konta, drahé vily a luxusní auta. Jejich život však ale nebyl vždy tak pohádkový, jak by se na první pohled mohlo zdát! Přinášíme vám příběhy 6 celebrit, které v životě zažily mnoho smutných událostí.

Charlize Theron

Charlize je respektovanou herečkou, která natočila několik kvalitních filmů a doma má i Oscara. A i když je kariéra této krásky velice úspěšná, herečka má za sebou dost složité dětství. Otec Charlize byl alkoholik a často bil ji i její matku. Jednou si dokonce pořídil zbraň a v opilosti střílel do vzduchu a ohrožoval tak celou svou rodinu. Jednoho dne došla matce Charlize trpělivost a sama svého manžela zastřelila. Soud její čin později kvalifikoval jako sebeobranu.

Ve věku patnácti let se Charlize začala zabývat modelingem a snila i o velké kariéře profesionální baletky. Její taneční sny byly však zničeny operací kolene. V devatenácti se proto blondýnka rozjela do Los Angeles a doufala, že se ve městě filmového průmyslu chytne. A ačkoliv se jí to opravdu později podařilo a stala se hereckou hvězdou, začátky vůbec nebyly snadné. Charlize totiž přijela do L.A bez peněz a několik měsíců byla skoro o hladu a žila v levném motelu.

Jim Carrey

Komik Jim Carrey je samý úsměv a smích. Jeho život však vždycky tak veselý nebyl. Herec pochází z velmi chudé rodiny a když jeho otec Percy ztratil práci a nastoupil do továrny jako dělník, musela se do práce zapojit celá rodina. Malý Jim a jeho sourozenci tedy každý den po škole umývali podlahy a nemohli si užívat čas s kamarády. Jim se tehdy stal velmi plachým dítětem a musel se smířit i s tím, že jeho matce byla diagnostikována psychologická porucha – trpěla silnou hypochondrií.

Demi Moore

Demi vyrůstala se svou matkou a nevlastním otcem. Oba rodiče rádi holdovali alkoholu a rodina se navíc často stěhovala. Dnes velmi krásná herečka nosila v dětství rovnátka a měla křivý nos. Ve škole proto byla častým terčem šikany a spolužáci si z jejího zjevu utahovali. Když bylo Demi patnáct let, její rodiče se rozvedli a nevlastní otec spáchal sebevraždu. V 16 letech pak herečka utekla z domova a zamilovala se do populárního rockového hudebníka Freddyho Moora. Ten kvůli mladé brunetce opustil svou ženu a 2 děti a i díky němu se Demi posléze stala filmovou hvězdou.

Michael Douglas

Čtyřiasedmdesátiletý herec toho zažil v životě opravdu hodně. Vše začalo v roce 1980, kdy měl Michael vážnou nehodu na lyžích a na dobu tří let musel zastavit svou hereckou kariéru. V letech 2003 až 2004 byl poté se svou manželkou Cathrine Zeta-Jones pronásledován nebezpečným stalkerem, který byl ale posléze naštěstí policií chycen a odsouzen. To ovšem není všechno! Michael si zlé časy zažil i se svými děti: jeho syn Cameron z prvního manželství byl v roce 2010 uvězněn na prodej drog. Toho roku byla herci diagnostikována rakovina hrdla, kterou ale naštěstí dokázal překonat.

Woody Harrelson

Slavný filmový herec rovněž pocházel z problémové rodiny. Když byly Woodymu tři roky, jeho rodiče se rozvedli. O tři roky později byl jeho otec odsouzen za vraždu a šel do vězení. Když se po několika letech dostal ven, znovu začal provádět nelegální věci a prodával drogy. V roce 1979, když bylo Woodymu již 18 let, byl jeho otec Charles odsouzen k doživotnímu vězení. Tentokrát zabil okresního soudce. V roce 2007 byl Charles Harrelson nalezen mrtvý ve své cele. Pitva nepotvrdila cizí zavinění.

Rose McGowan

Hvězda seriálu Čarodějky se narodila ve Florencii do rodiny Američanů. Její otec Daniel byl manažerem sekty nazvané Děti Boží a on, jeho žena i jejich děti byli rovněž členy. V sektě panovala přísná pravidla a jejím členům byl zakázán jakýkoliv kontakt s okolním světem. Nesměli číst noviny, sledovat televizi a měli zůstávat v temných místnostech. Vedení sekty navíc povzbuzovalo k nezdravým sexuálním vztahům mezi samotnými členy. Když hlava sekty David Berg chtěl do sexuálních aktivit zapojit i děti, Daniel McGowan si uvědomil, že je čas utéct. Celá rodina se tedy přestěhovala do USA.

Ve Spojených státech se rodiče Rose rozešli a dívka tehdy zůstala pouze s matkou. Jeden z milenců matky se však chtěl své nevlastní dcery zbavit a namluvil své přítelkyni, že Rose bere drogy. Tehdy čtrnáctiletá puberťačka byla proto poslána na kliniku, ze které se jí podařilo utéct a zůstala s babičkou.

Ve věku 16 let opustila McGowan babičku a začal žít s přítelem. V té době pracovala jako servírka, zaměstnankyně v kanceláři a pokladní. Když pak její přítel zemřel, Rose neměla kam jít a občas spala na ulici. Přes všechny tragédie se však herečka v sedmnácti letech dostala na uměleckou školu v Seattlu a její úspěšná seriálová kariéra byla nastartována.

 

Zdroj: brightside.me

Články, které by tě mohly zajímat