Právě vysíláme

81letý bývalý farář opustil svou zemi kvůli 27letému manželovi! Žijí z jeho důchodu

8. března 2020 13:10
81letý bývalý farář opustil svou zemi kvůli 27letému manželovi! Žijí z jeho důchodu

Pro lásku není důležité, aby se dva lidé k sobě hodili. Společně spolu tak mohou žít i naprosto rozdílné osobnosti. Philip a Florian jsou toho jasným příkladem!

Bývalému faráři Philipovi je 81 let a ve svém vysokém věku se rozhodl žít se svým manželem Florianem, kterému je 27 let. Pár se poznal před třemi lety na on-line seznamce a po nějaké době vztahu se vzal. Philip žil přitom v Británii a Florian pochází z Rumunska. Nakonec se ale bývalý farář rozhodl razantně změnit život a odešel za svojí láskou do Bukurešti. V Británii potom dokonce prodal svůj dům, aby měl za co žít.

Ačkoliv se Philip a Florian jednou rozešli, opět k sobě znovu dokázali najít cestu a nyní žijí ve společné domácnosti a jsou prý šťastní. Jejich vysoký věkový rozdíl jim navíc v ničem nebrání a Philip je ve vztahu se svým mladým manželem velmi tolerantní. Dokonce chápe, že chce Florian stále udržovat společenský život a dovoluje mu, aby stále chodil do barů a bavil se. Jejich zdánlivé „štěstí“ ovšem zásadně mění fakt, že Florian si ve svém věku údajně neumí najít práci a dvojice tak žije z důchodu Philipa.

 

Zdroj: The Sun

Články, které by tě mohly zajímat