Právě vysíláme

9 příkladů, kdy to influenceři vážně přehnali a schytali pořádný hate!

9. června 2021 15:10
9 příkladů, kdy to influenceři vážně přehnali a schytali pořádný hate!

Zaujmout v dnešní době na internetu není nic lehkého. Slavní influenceři se předhání v tom, kdo na Instagramu zveřejní lepší a originálnější fotografii, a protože boj o lajky je neúprosný, občas se i oni dopustí chyby, kterou jim jich jejich followeři samozřejmě neodpustí.

YouTubeři, blogeři a influnceři si dnes musí dávat velký pozor na to, co na svých sociálních sítích zveřejňují. Mají totiž obrovský dosah a převážně dětské publikum, které jejich činy často opakuje. Ukázkovým příkladem může být česká YouTuberka Anička Šulcová, která si ve videu strkala plastový sáček na hlavu a pak za to od svých kolegů dostala pořádně naloženo.

Chyby ovšem nedělá jen Anička. Řada českých a zahraničních influencerů zveřejňuje věci, které by rozhodně neměli, a pak se svým fanouškům musí omlouvat.

Pokud chcete vidět, jaké šílenosti občas vlivní lidé internetu dělají, mrkněte do galerie. Focení na nebezpečných místech a veselé pózování u památníků je jen malou ukázkou toho, co všechno je i na těch nejsledovanějších profilech k vidění.

 

Zdroj: BoredPanda

Články, které by tě mohly zajímat