Právě vysíláme

Aby oblékla šaty po Marilyn, musela rychle zhubnout 7 kilo. Kim Kardashian za její drastickou dietu kritizují

6. května 2022 13:18
Aby oblékla šaty po Marilyn, musela rychle zhubnout 7 kilo. Kim Kardashian za její drastickou dietu kritizují

Kim Kardashian oblékla na akci Met Gala ikonické šaty po legendární hollywoodské hvězdě Marilyn Monroe. A ačkoliv na červeném koberci oslnila, později začala být veřejností kritizována.

Kim novinářům uvedla, že aby zlaté šaty po Monroe oblékla, musela za pouhé 3 týdny zhubnout 7 kilo. Bleskově tedy vysadila veškeré sacharidy a cukry a živila se pouze zeleninou a bílkovinami. Každý den se navíc oblékala do speciálního potícího obleku a běhala na pásu.

 

Kim se podařilo zhubnout, šaty dopnout a na červeném koberci jí to ve společnosti přítele Peta Davidsona vážně slušelo. A ačkoliv je ona sama na svůj rychlý úbytek na váze pyšná, po Met Gala se ozvalo mnoho kritiků. Kim totiž podle nich propaguje na veřejnosti nezdravé rychlé hubnutí, které mnohdy může lidskému tělu uškodit. Kardashian pak na instagramu zkritizovala například mladá herečka Lily Reinhart, známá ze seriálu Riverdale, podle které není správné navádět mladé lidi právě k tomuto způsobu hubnutí. Samotná Kim se ovšem brání tím, že hlady rozhodně netrpěla a tomto způsobu hubnutí nevidí nic špatného. Co si o tom myslíš ty? Hlasuj v naší anketě!

Nahrávání ... Nahrávání ...

Články, které by tě mohly zajímat