Právě vysíláme

Adam Levine nařčen z nevěry těhotné manželce. Krásná modelka sama promluvila o jejich vztahu

21. září 2022 10:34
Adam Levine nařčen z nevěry těhotné manželce. Krásná modelka sama promluvila o jejich vztahu

Vztah zpěváka Adama Levina se otřásá v základech. Frontam skupiny Maroon 5 byl nařčen z nevěry své těhotné manželky.

Adam Levine žije několik let po boku bývalé modelky Victoria’s Secret Behati Prinsloo. Dvojice rovněž před několika dny oznámila, že Behati je v očekávání a čeká své třetí dítě. Na radostnou událost ovšem vrhá stín nařčení neznámé modelky, která tvrdí, že s Adamem měla roční poměr.

Dívka jménem Sumner Stroh publikovala video na sociální síť tiktok, kde o údajném vztahu s Adamem promluvila a dokonce ukázala i textovou konverzaci mezi ní a slavným zpěvákem. Z jejího screenshotu je vidět, že Adam se s ní nebál flirtovat a skládal brunetce mnoho poklon. „Je neuvěřitelné, jak jsi zatraceně sexy,“ napsal Sumner.

Modelka tvrdí, že s Levinem měla poměr celý rok a nyní se spolu již několik měsíců neviděli. Jednoho dne jí však zpěvák poslal zprávu, jejíž znění rovněž ukázala veřejnosti. „Mám vážnou otázku. Čekám se ženou dítě a pokud to bude kluk, rád bych ho pojmenoval Sumner. Byla bys s tím v pohodě? Myslím to vážně.“ zeptal se na velmi neobvyklou otázku.

Sumner Stroh tvrdí, že vztah nechtěla ventilovat na veřejnosti, ovšem jedna z jejích bývalých kamarádek ji vydírala, že vše prozradí médiím. Modelka se tedy rozhodla jít s pravdou ven sama.

 

 

Jelikož zpráva obletěla bulvární média, nakonec podal své vlastní prohlášení i Levine. Zpěvák tvrdí, že své manželce rozhodně nevěrný nebyl, lituje ovšem písemné konverzace, která mezi ním a Sumner vznikla. Svou ženu a rodinu ovšem prý nadevše miluje a nikdy by neriskoval jejich ztrátu.

Adam Levine se svou ženou Behati

 

Články, které by tě mohly zajímat