Právě vysíláme

Adele nafotila překrásné snímky pro prestižní magazín a přiznala, proč začala hubnout

8. října 2021 11:41
Adele nafotila překrásné snímky pro prestižní magazín a přiznala, proč začala hubnout

O neuvěřitelné proměně Adele jste už zřejmě slyšeli. Slavné zpěvačce se podařilo neuvěřitelně zhubnout a vypadá přímo božsky.

Adele se před dvěma lety pustila do intenzivního hubnutí a podařilo se jí shodit až 40 kilo. Dnes tak vypadá opravdu parádně a jak sama přiznává, velmi se zlepšil i její psychický stav. Zpěvačka nyní nafotila exkluzivní snímky pro magazín Vogue a poskytla i otevřený rozhovor.

Na obálce magazínu Adele zapózovala v róbě od Vivienne Westwood a ukázala bujné poprsí. Se snímky se poté pochlubila na Instagramu, kde fotografie sklidily velký úspěch. V rozhovoru pak popová diva promluvila právě o hubnutí.

„Začala jsem kvůli mým úzkostem. Cvičení mi jednoduše pomáhalo. Nikdy jsem nechtěla jenom zhubnout, ale stát se silnější a dopřát si čas pro sebe, a hlavně bez telefonu. Byla jsem na něm docela závislá. Cvičím dvakrát, třikrát denně,“ přiznala a dodala, že před dvěma lety se jí prakticky zhroutil život, když se rozvedla se svým tehdejším manželem Simonem.

Dnes už je Adele opět šťastná a má dokonce novou lásku, kterou si nemůže vynachválit. Se sportovním manažerem Richem Paulem jí to prý výborně klape a těší se na společnou budoucnost.

 

Články, které by tě mohly zajímat