Právě vysíláme

Agáta Hanychová se ozvala svým sledujícím. Proč skončila v nemocnici?

9. října 2022 15:17
Agáta Hanychová se ozvala svým sledujícím. Proč skončila v nemocnici?

Když Agáta Hanychová skončila ke konci týdne na kapačkách v nemocnici, řadu jejích fanoušků to vyděsilo. Agáta je totiž v rané fázi těhotenství. Co se stalo?

Agáta je influencerkou na plný úvazek a svůj každodenní život sdílí na sociálních sítích. Když ovšem už nyní trojnásobná maminka skončila v nemocnici na lůžku, fanoušci zůstali bez odpovědí na to, co se stalo. Nyní už ovšem Agáta vše vysvětlila během živého vysílání na instagramu.

Hanychová už je z nemocnice doma a odpočívá v posteli. Od lékařů má však naordinovaný klidový režim. „Já teď musím hodně ležet. Myslím, že spousta žen chápe, co mi je, a nemusím to více vysvětlovat. Prostě musím hodně ležet a uvidíme, jak to všechno dopadne, musíme to nechat na přírodě,“ řekla Agáta svým sledujícím a svěřila se s tím, že její tělo to na chvíli přestalo zvládat a začala krvácet. Miminko je ale naštěstí v pořádku. 

Agáta během živého vysílání potvrdila i to, že je v 11. týdnu těhotenství. Náročný program a práce ji však vyčerpali a bývalá modelka teď musí nějakou dobu odpočívat. Se vším jí prý pomáhá její rodina a partner Jaromír Soukup. 

Články, které by tě mohly zajímat