Právě vysíláme

Agátu Hanychovou fanoušci odsoudili za výrok, že její dcera není hezká. Takhle na kritiku reagovala

7. dubna 2021 11:10
Agátu Hanychovou fanoušci odsoudili za výrok, že její dcera není hezká. Takhle na kritiku reagovala

Agáta Hanychová to pořádně schytala od svých fanoušků za svůj výrok, ve kterém se ne příliš lichotivě vyjádřila o své dceři. Podívejte se jak drsně na to Agáta zareagovala.

Agáta Hanychová byla hostem Evy Decastelo v pořadu Extra Host. V něm se rozpovídala nejen o tom, jak to má se svými ex-manžely Mirkem Dopitou a Jakubem Prachařem, ale také o svých dětech. A to byl kámen úrazu.

Agáta v rozhovoru otevřeně řekla, že si je vědoma, že její dcera Mia není hezká a vypadá spíš jako kluk. „Není hezká, je spíš zvláštní,“ prohlásila Agáta a okamžitě se na ní strhla vlna kritiky nejen na sociálních sítích.

„Hejty pak dostala i moje matka, která taky řekla, že jsem byla strašně ošklivá, když jsem se narodila a vyrostla jsem z toho,“ řekla Agáta v (NE)koušu, talk show Gabriely Wolfové.

„Je realita, že Mia není typická kráska z katalogu. Nikdy by mě nenapadlo, že to bude někdo řešit. Nebylo to myšleno zle. Že nevypadá jako holčička z reklamy? No nevypadá. Mia je zase nadprůměrně inteligentní dítě. Bylo to řečeno s vtipem, nevím, co k tomu víc říct. Samozřejmě jsem to nemyslela zle. Miu zbožňuju, pro mě je nejkrásnější. Jak si někdo může myslet, že by to nějaká máma myslela zle, když mluví o svém dítěti. To by musel být úplný debil,“ říká rázně Hanychová.

„Musím říct, že tohle mě hodně zamrzelo. Hodně. Nepovažovala jsem to za něco, co by se mělo řešit,“ dodala Agáta.

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat